Club Tennis Cassà
 

25è ANIVERSARI CT CASSÀ

El proper diumenge 5 d'octubre de 2014 el club commemorarà els seu 25è aniversari, realitzant diverses activitats a partir de les 11 h del matí. Entre elles, hi haurà l'exhibició d'uns joves tennistes que participen en campionats a nivell català, espanyol i europeu.
La celebració de la jornada commemorativa culminarà a dos quarts d'1 del migdia, amb un reconeixement a diferents persones vinculades al club.

ESTEU TOTS CONVIDATS!

PINS PADEL 24h
UN ESPAI ENVOLTAT DE NATURALESA

Aquest títol és el que fa poques setmanes va sortir al Periódico de Catalunya en un apartat esportiu en el que parlaven bàsicament de pàdel, l’esport de moda actualment i que cada vegada agafa més adeptes entre les persones d’ambdós gèneres.

Entre altres aspectes aquest escrit deia que PIN’S PADEL 24H era una empresa jove i emprenedora ubicada a les comarques gironines, a Cassà de la Selva, i que ha aconseguit fer-se un lloc entre els pesos pesants del sector i entre els tradicionals i importants del país. Ofereix serveis diferencials i proporciona facilitat en la gestió, un espai virtual, i sobretot un espai que està al servei dels clients les 24 hores al dia tots els dies de la setmana.

Continuava esmentant la ressenya del Periódico que el club es caracteritza per innovar pel que fa al tema organitzatiu, [...]

 
Campionat Festa Major 2011 Marató de Dobles 2011
Entrega de premis Campionat Festa Major 2011 IV Campionat de Festa Major

ACTUALITZACIÓ DADE SOCIS

El Club necessita una actualització de dades de tots els socis per tal de poder lliurar la corresponent targeta d'accès a les instal·lacions.

Actualització dades socis

 

FES-TE SOCI !
Ara per només 22€ / mes

 
Fes-te soci Youtube
Pin's Padel 24h Galeria
 
 
Magistertennis Pin's Padel 24h Delegació Gironina de Tennis
CLUB TENNIS CASSÀ / Pla Verneda, 6 / 17244 - Cassà de la Selva / 972.460.819 / clubtenniscassa@gmail.com