EL CLUB

L’actual Club de Tennis Cassà te una història no gaire llarga. Era l’any 1991 quan una colla d’afeccionats a aquest esport es va decidir a comprar les instal·lacions particulars que ja hi havia en aquest mateix indret feia uns 40 anys.
Aportant cadascun d’ells una quantitat de diners i anant a demanar un crèdit a una entitat bancària es va poder realitzar aquesta operació. A l’any 1992 es van aprovar els Estatuts que actualment regeixen El Club. El primer President fou el, per desgràcia ja desaparegut, Àngel Sancho.
El Club te actualment un 130 socis dels quals una bona part continuen essent socis accionistes. Fa uns anys es va establir la fórmula de soci abonat, és a dir, aquella persona que sense ser accionista paga una quota d’entrada i el rebut trimestral.
A l’any 2003 El Club arriba a un acord amb l’empresa Magistertennis per tal que aquesta es fes càrrec de l’Escola de Tennis per una sèrie d’anys. Aquest acord va afavorí també el que es pugues fer una piscina que fa un immillorable servei els mesos d’estiu. En aquests moments tenim un centenar llarg d’alumnes, la majoria d’ells de Cassà de la Selva.
L’Escola fa classes cada dia de la setmana inclosos els dissabtes al matí i els alumnes estan repartits en diferents grups segons les categories i edats dels mateixos. També fem casalets per Setmana Santa , l’estiu i per Nadal.
El Club i l’empresa PIN’S PADEL van arribar a un acord pel qual El Club va cedí part del seu terreny a canvi de que l’empresa pogués construir dues pistes de pàdel i l’explotació de les mateixes durant un període de temps. Aquestes pistes van començar a funcionar a l’agost del 2011..
Històricament El Club de Tennis sempre ha volgut ser un club de caire molt familiar i obert a tothom, amb preus molt assequibles i que compleix una funció esportiva diferenciada al nostre poble.
Tots i totes les que en formem part n’estem molt orgullosos.

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho